[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.3.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Nauti puhtaasta kodista arjen kiireistä huolimatta.

Miltä tuntuisi herätä lauantaiaamuna puhtaaseen kotiin ja aloittaa päivä nauttimalla tuore aamiainen ilman huolta tekemättömistä kotitöistä? Koti on siisti, kaupassa käyty, pyykit pestynä ja silitettynä omilla paikoillaan. Kaikki on kunnossa oikeasti vapaata viikonloppua varten.

Amanda Kotisiivous on erikoistunut tuottamaan ensiluokkaista kotisiivouspalvelua tarjoten ystävällistä, luotettavaa ja huolellisesti toteutettua kodinhoitopalvelua jokaiselle asiakkaallemme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, mutta toimimme pääkaupunkiseudun kuntien lisäksi myös Klaukkalassa.

Amanda Kotisiivous tarjoaa yksilöllisen kotisiivouspalvelun asiakkaan tarpeita kuunnellen. Laadukas palvelumme takaa sinulle huolettoman olon kodinhoidon osalta, jotta voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin.

Yrityksellä on vastuuvakuutus ja toimintamme on vaitiolovelvollista. Työntekijämme on valittu tarkasti varmistaaksemme korkealuokkaisen palvelun.

  • Kiinteä hinta siivoukselle – ei yllättäviä kuluja
  • Räätälöity palvelu – kysy pyykkihuollosta, kaupassa käynnistä tai koiran ulkoilutuksesta!
  • Siivoojamme on koulutettu työhönsä ja he puhuvat sujuvaa suomen kieltä
  • Pieni, työstään kiinnostunut tiimi – kotonasi käy aina tuttu siivooja
  • Hajusteettomat, ympäristö- ja allergiaystävälliset siivousaineet
  • Meillä on vastuuvakuutus
  • Joustava palvelu – tarvittaessa voit tilata siivouksen jopa samalle viikolle!

Palveluistamme saa kotitalousvähennyksen, jonka määrä on 50 % vuonna 2018.

 

 

ASIAKKAILTAMME:

“Kiitos siivouksesta, oli todella siistiä ja suosittelen sinua varmasti jatkossa tutuilleni!”

“Kiitos, oli tosi mukavaa tulla puhtaaseen kotiin!”

“Aivan mahtavaa tulla siistiin kotiin, yleensä illat kotona menee juurikin touhutessa, nyt sai keskittyä olemiseen pojan kanssa.”

“Olimme erittäin tyytyväisiä!”

“Kiitos hyvästä työn jäljestä.”

 

 

Varaa siivous:

info@amandakotisiivous.fi

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]